Музикантът Любо Киров се е пропил покрай големия си брой ангажименти. Певецът

...
Музикантът Любо Киров се е пропил покрай големия си брой ангажименти.
Певецът
Коментари Харесай

ПОЗОР! Любо Киров се пропи! Певецът налита на бой на феновете си…

Музикантът Любо Киров се е пропил около огромния си брой задължения.

Певецът печели близо 50 бона месечно от участия, само че натоварването напоследък му основава съществени проблеми. Преди всяка театрална изява изпълнителят се налива с алкохол, с цел да освобождава напрежението, а персоналният му връх e цяла бутилка с концентрат, издават негови сътрудници.

Запознати рапортуват, че по време на едно от последните си участия певецът още веднъж прекалил със спиртните питиета и дори станал ужасно нападателен. В паузата сред осъществяванията Любо дочул по какъв начин двама от присъстващите го разискват и не се стърпял да фрасне в лицето единия от тях. „ Любо се държа в действителност несъответстващо. Личеше си отдалеко, че е доста пийнал! ”, изясняват очевидци. За благополучие, защитата на заведението бързо се намесила и предотвратила по-сериозни последици.

В свои изявленията Киров е споделял, че преди години с доста старания е преборил проблемите със зависимостите, само че наподобява отново е залитнал в неправилната посока. Близките му го посъветвали да си вземе отмора и да се отърси от напрежението, с цел да не изпада различен път в сходни крайности. „ Аз съм човек на изкуството. Нормално е да пия понякога, не е закононарушение! ”, оправдавал се Любо, предават от Уикенд.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР